Ravintolat

RAVINTOLA CACTUS

RAVINTOLA CACTUS

Ravintola Cactus on elokuussa 2015 avattu meksikolainen ravintola Helsingin Käpylässä, entisessä Amerin talossa. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä. Tervetuloa syömään ja viihtymään!

Book & Order

CAFE TIN TIN TANGO

CAFE TIN TIN TANGO

Tilaa tästä Cafe Tin Tin Tangon herkkuja ja nouda ne kahvilasta! Jo vuodesta 1994 niin perheet, taiteilijat, poliitikot, opiskelijat kuin perustöölöläisetkin ovat kohdanneet A-oikeuksin varustetussa kahvilassamme. Café Tin Tin Tangon lämmin ja kotoisa korttelikahvilan ilmapiiri onkin saanut ystäviä ympäri maailman, ystävät kutsuvatkin kahvilaa nimellä Tintti tai vain olohuoneeksi.

Book & Order

TRATTORIA CORRETTO

TRATTORIA CORRETTO

Trattoria Corretto on viehättävä, italialaiseen ruokaan erikoistunut ravintola Hietalahden kauppahallin yhteydessä. Ravintolan ruokia yhdistää korkealuokkaiset raaka-aineet sekä käsityöläisyys. Corretto haluaa tarjota asiakkailleen mutkattoman ja herkullisen ravintolaelämyksen joka saa kävijät hyvälle tuulelle. Bienvenuti!

Book & Order

RAVINTOLA FARO

RAVINTOLA FARO

Faro Ravintola sijaitsee huikealla paikalla meren äärellä keskellä urbaania asuinaluetta. Olemassa oleva tila antoi todella hyvät puitteet uudenlaiselle tilankäytölle. Alkuperäinen ravintolasali jaettiin neljään erilaiseen tilaan, joista jokaisesta on näkymä merelle. Halusimme paikasta rennon, lämmintunnelmaisen ja helposti lähestyttävän

Book & Order