Ravintolat

ANTIOKIA ATABAR

ANTIOKIA ATABAR

Ravintola Antiokia Atabar on konstailematon turkkilainen ravintola,joka palvelee asiakkaitaan kantakaupungissa Kamppi-Ruoholahti-Hietaniemi-risteyksessä. Ravintola on tarjoillut maistuvaa turkkilaista ruokaa jo yli 20 vuoden ajan. Viihtyisää seurustelutilaa on monen mielialan mukaan kahdessa kerroksessa:pohjakerroksessa baari á la Bysans ja toisessa kerroksessa ruokasali,”Sultana pyhäkkö” sekä 6-8 hengelle sopiva pikku-kabinetti,jotka myös tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin kestitystilaisuuksiin

Book & Order

POMO D’OR

POMO D’OR

Aitoja italialaisia makuja Kauppakeskus REDIssä Pomo D’or on perustettu maukkaan italialaisen ruoan ja erityisesti aidon napolilaisen pizzan ystäville. Ravintolan pizzauuni tulee Napolista, kuten kokeneet pizzakokitkin. Kaikki pizzojen raaka-aineet tulevat suoraan Italiasta. Pizza Napoletana on kaikkien pizzojen äiti ja nyt se on vihdoin rantautunut Suomeen.

Book & Order

RAVINTOLA CACTUS

RAVINTOLA CACTUS

Ravintola Cactus on elokuussa 2015 avattu meksikolainen ravintola Helsingin Käpylässä, entisessä Amerin talossa. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä. Tervetuloa syömään ja viihtymään!

Book & Order

RAVINTOLA PERSILJA

RAVINTOLA PERSILJA

Ravintola Persilja on avannut ovensa toukokuussa 2006 osoitteessa Tallbergin puistotie 1. Persilja sijaitsee keskellä Lauttasaarta vehreiden puistomaisemien keskellä. Ravintola tarjoaa siistin, rauhallisen ja tunnelmallisen ympäristön koko perheen ruokailuun ja myös vaativille asiakkaille. Aurinkoinen terassi tuo kesäisin lisähippusen välimerellistä tunnelmaa ja lämmintä ilmapiiriä. Ystävällinen ja välitön palvelu, tasokas välimerellinen ruoka ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat toimintamme peruskiviä.

Book & Order

TRATTORIA CORRETTO

TRATTORIA CORRETTO

Trattoria Corretto on viehättävä, italialaiseen ruokaan erikoistunut ravintola Hietalahden kauppahallin yhteydessä. Ravintolan ruokia yhdistää korkealuokkaiset raaka-aineet sekä käsityöläisyys. Corretto haluaa tarjota asiakkailleen mutkattoman ja herkullisen ravintolaelämyksen joka saa kävijät hyvälle tuulelle. Bienvenuti!

Book & Order

RAVINTOLA FARO

RAVINTOLA FARO

Faro Ravintola sijaitsee huikealla paikalla meren äärellä keskellä urbaania asuinaluetta. Olemassa oleva tila antoi todella hyvät puitteet uudenlaiselle tilankäytölle. Alkuperäinen ravintolasali jaettiin neljään erilaiseen tilaan, joista jokaisesta on näkymä merelle. Halusimme paikasta rennon, lämmintunnelmaisen ja helposti lähestyttävän

Book & Order